Om Adigo

Adigo erbjuder elektriska motorlösningar och HMI-produkter för framtidens elektriska fordon och maskiner.
Genom nyutveckling och anpassning ser vi till att kunderna får den mest lämpliga lösningen, som ger hög driftsäkerhet, effektiva lösningar och bra logistik.

Adigo är verksamma på den nordiska och centraleuropeiska marknaden med fokus på kunder inom följande branscher:

Adigo är en systemintegratör och leverantör av elmotorer, motorstyrningar och HMI-produkter, främst för elektriska fordon och maskiner för den nordiska marknaden.
Vårt fokus, långsiktiga strategi och nära kundsamarbete skapar positiv tillväxt på en expansiv marknad med nya användningsområden.
Genom ett kundnära arbetssätt, att ta fram rätt produkt och att ligga i teknikens framkant kan vi hjälpa kunderna att snabbt utveckla bra och kostnadseffektiva lösningar som ger dem konkurrensfördelar och därigenom nå en gemensam positiv utveckling.
Genom ständiga förbättringar och motiverade aktiva medarbetare med stort personligt ansvar åstadkommer vi lönsam tillväxt.

Adigo Drives AB är en del av den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech AB.

Generellt om rollen

I rollen som ”Supply Chain Coordinator – Automotive” hos Adigo kommer du att arbeta med hela processen, från order, inköp, planering, EDI, logistik och leveranser till att vara produktexpert. Du kommer att föra en tät dialog med kunder och leverantörer, men även med våra egna säljare, inköpare och produktion. För att lyckas i rollen är god teknisk förståelse ett krav. Detta för att du bättre ska kunna förstå produkterna och kunna ge support till både kund och leverantör.
Du kommer att ingå i ett team där vi stöttar varandra och gör arbetet roligt och inspirerande. Vi delar kunskap och utvecklas som medarbetare tillsammans.

Nödvändig kunskap för tjänsten

Vem är du?

Du gillar att kommunicera och gör det flitigt. Du älskar att ge support och ser det som en självklarhet att ge god service till kunder och leverantörer via telefon, mejl/Teams och – när tillfälle ges – via fysiska besök.
Vi söker dig som vågar testa nya arbetsmetoder och ständiga tänker ut förbättringar för stort som smått. Du vågar ta initiativ och bidrar med egna idéer och förslag för att utveckla och förbättra våra processer.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en bred, kommunikativ och administrativ roll sedan tidigare. Du brinner för teknik och har ett starkt teknikintresse. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom logistik/supply chain. (Lång erfarenhet kan kompensera för lägre formell utbildning.) Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat då all intern dialog sker på svenska. Det är också viktigt att ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då all kommunikation med kunderna sker på engelska.

I denna process kommer störst vikt att läggas vid dina soft skills, det vill säga dina personliga egenskaper, som kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen. Som person söker vi dig som är trygg i dig själv, har god förmåga att planera och strukturera upp ditt eget arbete och gärna arbetar proaktivt. Du har ett öga för detaljer, är bra på att hålla flera bollar i luften och är flexibel för förändringar som kräver en omprioritering av ditt arbete.

Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en väl utvecklad känsla för kvalitet, att alltid vilja leverera bästa möjliga service internt som externt. Vidare hoppas vi att du trivs i en händelserik miljö med en härlig kultur och vill bidra med positiv energi till teamet!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Maila ditt ansökningsbrev samt CV, eller om du har några frågor om tjänsten, till jobb@adigoab.com
Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!