Supply Chain Coordinator- Automotive 

                                           

Generellt om rollen

I rollen som ”Supply Chain Coordinator- Automotive” hos Adigo kommer du att arbeta med hela processen, allt från order, inköp, planering, EDI, logistik och leveranser till att vara produktexpert. Du kommer att ha tät dialog externt med kunder och leverantörer men även internt med säljare, inköpare och produktion. För att lyckas i rollen är det ett krav att ha god teknisk förståelse för att bättre kunna förstå produkterna och kunna ge support till både kund och leverantör.

Du kommer hos oss att ingå i ett team där vi stöttar varandra och gör arbetet roligt och inspirerande. Vi delar kunskap och utvecklar oss som medarbetare tillsammans.

 

Nödvändig kunskap för tjänsten

 

Vem är du?

Du gillar att kommunicera och gör det flitigt. Du älskar att ge support och ser det som en självklarhet att ge god service till kunder och leverantörer genom telefon, mejl/Teams samt, när tillfälle ges, via fysiska besök.

Vi söker dig som vågar testa nya arbetsmetoder och tänker ut ständiga förbättringar i stort som smått. Du vågar ta initiativ och bidrar med egna idéer och förslag för att utveckla och förbättra våra processer.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en bred, kommunikativ och administrativ roll sedan tidigare. Du brinner för teknik & har ett starkt teknikintresse. Vi tror att du kan ha en relevant eftergymnasial utbildning inom logistik/supply chain. (Lång erfarenhet kan kompensera för lägre formell utbildning). Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat då all intern dialog sker på svenska. Det är också viktigt att ha goda kunskaper i engelska både i tal och skrift då all kommunikation med kunderna sker på engelska.

I denna process kommer störst vikt att läggas vid dina soft skills, det vill säga dina personliga egenskaper, som kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen. Som person söker vi efter dig som är trygg i dig själv, har god förmåga att planera och strukturera upp ditt eget arbete och gärna arbetar proaktivt. Du har ett öga för detaljer, är bra på att hålla flera bollar i luften och är flexibel för förändringar som kräver en omprioritering av ditt arbete.

Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en väl utvecklad känsla för kvalité, att alltid vilja leverera bästa möjliga service internt som externt. Vidare hoppas vi att du trivs i en händelserik miljö med en härlig kultur och vill bidra med positiv energi till teamet!

 


Vi arbetar löpande med rekryteringen så var gärna snabb med din ansökan. Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@adigoab.com